- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000656 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Комплексна переробка яблук в консервовані продукти
- Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Удосконалення технології концентрованого яблучного соку
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення
- Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання.
- Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів