- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000656 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення
- Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
- Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур
- Удосконалення технології швидкозаморожених десертів