- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
3404U004754 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів
- Розробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
- Розробка технології консервів з піленгаса
- Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.