- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
3404U004754 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
- Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
- Розробка технології консервів з піленгаса
- Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
- Удосконалення технології швидкозаморожених десертів