- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2004
Артикул:
3404U004754 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
- Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
- Розробка технології консервів з піленгаса
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів