- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000032 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Комплексна переробка яблук в консервовані продукти
- Розробка технології консервування водяного горіха
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
- Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання.
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
- Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів