- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000032 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
- Комплексна переробка яблук в консервовані продукти
- Розробка технології консервування водяного горіха
- Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів
- Удосконалення технології концентрованого яблучного соку
- Удосконалення технології швидкозаморожених десертів
- Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання.