- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000032 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.
- Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
- Розробка технології консервування водяного горіха
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
- Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
- Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
- Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів