- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2008
Артикул:
3508U000032 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
- Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
- Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Удосконалення технології швидкозаморожених десертів
- Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
- Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук