- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2008
Артикул:
3508U000032 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
- Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Розробка технології консервів з піленгаса
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів