- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U003346 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Удосконалення технології концентрованого яблучного соку
- Розробка технології консервування водяного горіха
- Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
- Розробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі
- Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів