- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2007
Артикул:
3407U003346 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розробка технології консервів з піленгаса
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур
- Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання.
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок