- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U002255 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів
- Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання.
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти.
- Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
- Комплексна переробка яблук в консервовані продукти
- Удосконалення технології швидкозаморожених десертів