- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
3405U002255 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання.
- Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
- Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти.
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.