- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2004
Артикул:
3504U000580 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини
- ТЕХНОЛОГІЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ ЩОДО ОКИСНЮВАЛЬНОГО ПСУВАННЯ
- Технологія підготування насіння соняшнику із застосуванням дисперсних мінералів
- Технологія отримання моноацилгліцеринів амідуванням ріпакової олії
- Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів
- Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот
- Технологія переробки фосфоліпідів соняшникової олії
- Технологія очистки соняшникової олії з використанням модифікованого адсорбенту на основі соняшникового лушпиння
- Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламідів жирних кислот амідуванням соняшникової олії
- Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів