- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2004
Артикул:
3504U000580 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику
- УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГІДРАТАЦІЇ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ФОСФОЛІПАЗ
- Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів
- ТЕХНОЛОГІЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ ЩОДО ОКИСНЮВАЛЬНОГО ПСУВАННЯ
- Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів
- Технологія отримання моноацилгліцеринів амідуванням соняшникової олії
- Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення
- Підвищення ефективності технології переетерифікації жирів
- Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин
- Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності