- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2004
Артикул:
3504U000580 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів
- Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв
- УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГІДРАТАЦІЇ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ФОСФОЛІПАЗ
- Технологія купажованої олії підвищеної біологічної цінності
- Підвищення ефективності технології переетерифікації жирів
- Технологія підготування насіння соняшнику із застосуванням дисперсних мінералів
- Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламідів жирних кислот амідуванням соняшникової олії
- Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин
- ТЕХНОЛОГІЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ ЩОДО ОКИСНЮВАЛЬНОГО ПСУВАННЯ
- Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів