ЗМІСТ
Вступ ……………………………………………………………………….
РОЗДІЛ 1. ДРАЖУВАННЯ НАСІННЯ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ. ЙОГО
ПЕРЕВАГИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ
(ОГЛЯД НАУКОВИХ ДЖЕРЕЛ)…………………………………………
1. Переваги дражованого насіння……….…………………………………
1.2. Основні елементи процесу дражування………………………………
1.3. Підготовка насіння для дражування……………………….………….
РОЗДІЛ ПРОГРАМА, МЕТОДИКА ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ
ДОСЛІДЖЕННЯ……………………………………………………….….
2.1. Програма і методика проведення дослідження.………………….….
2.2. Умови проведення дослідження на насіннєвому заводі……….……
2.3. Грунтово-кліматичні умови…………………………………………….
2.4. Агротехнічні умови проведення
дослідження.
РОЗДІЛ 3. ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ТА БІОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
ДРАЖОВАНОГО НАСІННЯ………………………. …………………….
3.1. Енергія проростання і схожість дражованого насіння залежно від його якості
до дражування ……………………………….
3.2. Фізико–механічні властивості дражованого насіння залежно від його розмірів
до дражування та маси оболонки драже
.
3.3. Якість дражованого насіння залежно від ступеня накатування
дражувальної оболонки………….……………………………….
РОЗДІЛ 4. ПРОДУКТИВНІСТЬ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ ЗАЛЕЖНО ВІД МАСИ І ФОРМИ
ДРАЖУВАЛЬНОЇ ОБОЛОНКИ……………………….
4.1. Рівномірність висіву насіння ………………………………
4.2. Продуктивність цукрових буряків……………………………………
РОЗДІЛ 5. Економічна ефективність розробленого
способу дражування……………………………………………….
5.1. Виробнича перевірка ефективності використання дражованого насіння цукрових
буряків.
5.2. Економічна ефективність вирощування цукрових буряків за сівби дражованим
насінням.
5.3. Економічна ефективність дражування насіння на насіннєвих заводах за новою
технологією.
Висновки…………………………………………………………………
РЕКОМЕНДАЦІЇ
ВИРОБНИЦТВУ…….
Додатки.
Список
- Київ+380960830922