- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U005369 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Управління витратами функціонально-інфраструктурн- их підрозділів підприємств (на прикладі машинобудівної галузі)
- Формування та використання персоналу сільськогосподарських кооперативів
- Формування матеріально-технічного забезпечення сільськогосподарських підприємств
- Розвиток механізму антикризового управління на машинобудівних підприємствах
- Ринок матеріально-технічних ресурсів для аграрних підприємств і напрями його розвитку
- Розвиток лізингової діяльності аграрних підприємств
- Формування та оцінювання місії в системі менеджменту промислових підприємств
- Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості
- Механізм управління концентрацією і укрупненням капіталу промислових підприємств
- Формування економічно сталого і конкурентоспроможного розвитку виноградарських і виноробних підприємств