ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ
СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ
ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
1. Теоретичні аспекти формування собівартості продукції
підприємств хлібопекарської промисловості
1. Теоретичні основи управління собівартістю продукції
на підприємствах хлібопекарської промисловості
1. Методичні підходи до формування виробничої собівартості
продукції підприємств хлібопекарської галузі
Висновки по
розділу
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН УПРАВЛІННЯ СОБІВАРТІСТЮ
ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ
ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
2. Управління собівартістю продукції на підприємствах
хлібопекарської промисловості на основі калькулювання
2. Використання показника маржинальної собівартості в
управлінні підприємствами хлібопекарської промисловості
2. Обґрунтування необхідності управління собівартістю
продукції на підприємствах хлібопекарської промисловості
Висновки по
розділу
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ УПРАВЛІННЯ
СОБІВАРТІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ
ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ
3. Удосконалення управління собівартістю продукції підприємств
хлібопекарської промисловості на основі загальновиробничих витрат
3. Методика визначення впливу собівартості продукції на асортиментну
політику підприємств хлібопекарської промисловості
3. Пропозиції щодо використання показника собівартості в
прогнозуванні економічної безпеки підприємств хлібопекарської
промисловості
Висновки по
розділу
ВИСНОВКИ
Додатки
Список
- Київ+380960830922