З М І С Т
ВСТУП.
1. ТЕОРЕТИКО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ КООПЕРОВАНИХ ЗВ'ЯЗКІВ МІЖ СУБ'ЄКТАМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ
1.1. Теоретичні аспекти формування кооперованих зв'язків між підприємствами.
1.2. Особливості сучасних форм кооперованих зв'язків вітчизняних і зарубіжних підприємств
1.3. Передумови формування механізмів кооперованих зв'язків на засадах ефективного використання ресурсів
Висновки до першого
розділу
2. ОЦІНКА Й АНАЛІЗ РІВНЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ У СПИРТОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
2.1. Сучасний стан та ефективність використання ресурсного потенціалу на заводах ДО "Тернопільспирт"
2.2. Формування системи показників для оцінювання ефективності роботи підприємств спиртової промисловості
2.3. Створення кооперованих структур на засадах міжгалузевого комерційного розрахунку як засіб підвищення ефективності господарювання.
Висновки до другого
розділу.
3. ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ КООПЕРОВАНИХ ЗВ'ЯЗКІВ ПІДПРИЄМСТВ СПИРТОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЇХ ЕФЕКТИВНІСТЬ
3.1. Основні напрями формування та розвитку кооперованих зв'язків у АПК
3.2. Обґрунтування вибору організаційно-правової форми кооперованих зв'язків підприємств спиртової промисловості
3.3. Оптимізація та перспективи розвитку кооперованих зв'язків у спиртовій промисловості.
Висновки до третього
розділу
ВИСНОВКИ
ДОДАТКИ
СПИСОК
- Київ+380960830922