ЗМІСТ
ВСТУП……….…………………….………………………….….……
РОЗДІЛ 1. Теоретико-методичні основи дослідження конкуренто-спроможності
підприємств молокопереробної галузі в умовах євроінтеграції
1.1. Теоретичні та методичні засади конкурентоспроможності
підприємств…
1.2. Типологізація чинників конкурентоспроможності підприємств
молокопереробної галузі…………….………………………………………………………
1.3. Інтеграційні форми підприємств як напрям забезпечення їх
конкуренто-спроможності у трансформаційній економіці….………………………………
Висновки до
розділу 1…………………………………………………….…….
РОЗДІЛ 2. Оцінка конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі в
умовах євроінтеграції….………….…………………….….
2.1. Аналіз розвитку та рівня конкурентоспроможності підприємств
молокопереробної галузі…………………………………………………………………….
2.2. Рівень забезпечення функціональних складників конкурентоспроможності
підприємств молокопереробної галузі ……………………….……………….….
2.3. Передумови розвитку інтеграційних форм підприємств молокопереробної галузі
як напряму зміцнення їх конкурентоспроможності….………………………….
Висновки до
розділу 2……………………………………………………………
РОЗДІЛ 3. Стратегічні пріоритети і тактичні засоби забезпечення
конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі в умовах посилення
євроінтеграційних зв’язків .…………….………………….….
3.1. Стратегічні пріоритети забезпечення конкурентоспроможності підприємств
молокопереробної галузі в умовах поглиблення євроінтеграції…….……….……
3.2. Програмно-цільові заходи зміцнення конкурентних позицій підприємств
молокопереробної галузі регіону…………………………………………………
3.3. Активізація форм кооперації та інтеграції суб’єктів ринку молочної
продукції як напрям забезпечення їх конкурентоспроможності…………………….…………
Висновки до
розділу 3……………………………………………….………….
ВИСНОВКИ………………………….…………………………………….….…
ДОДАТКИ….…………………………………………………………………….
СПИСОК
- Київ+380960830922