- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Облік в ресторанному харчуванні: організація і методика
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
0406U004573 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Автоматизація господарського обліку з використанням баз даних.
- Облік і аналіз витрат виробництва: управлінський аспект (на матеріалах виноградарських господарств Автономної Республіки Крим)
- Методичні і організаційні аспекти обліку й аудиту холдингових компаній
- Організація і методика аудиту в Україні
- Концепція розвитку бухгалтерського обліку в Україні: теоретико-методологічні основи.
- Розвиток адаптивної системи аудиту і ревізії в умовах ринку
- Методика анализу кредитного портфеля комерційного банку
- Облік розрахунків з підприємницької діяльності сільськогосподарських формувань
- Облік та аудит фінансових інвестицій
- Фінансовий облік в агропромисловому виробництві: теорія, методологія, практика