- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Облік в ресторанному харчуванні: організація і методика
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
0406U004573 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Облік оперативної оренди в сільському господарстві України
- Облік розрахунків з дебіторами та кредиторами
- Формування системи фінансової звітності сільськогосподарських підприємств
- Внутрішній аудит операцій з іноземною валютою в банках
- Організація системи обліку виробничо-фінансової діяльності фермерських господарств
- Організація і методологія обліку і аналізу фінансових результатів (на прикладі консервного виробництва України)
- Організація управлінського обліку на прикладі підприємств олійно-жирової галузі),
- Облік та аналіз операцій з валюними деривативами в комерційних банках України
- Інформаційні та методологічні засади формування і аналізу фінансових звітів підприємств
- Організація обліку та контролю діяльності фермерських господарств