- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Облік в ресторанному харчуванні: організація і методика
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
0406U004573 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Облік і аналіз фінансових результатів підприємств чорної металургії
- Стратегічний аналіз і прогнозування фінансово- господарської діяльності підприємств харчової промисловості
- Аналіз банківської діяльності: теорія і практика
- Облік виробничих витрат бавовнопрядильних підприємств: методика та організація
- Облік і контроль витрат у громадському харчуванні в умовах ринкової економіки.
- Облік і контроль лізингових операцій: теорія і практика
- Методика фінансового та управлінського обліку товарних запасів у госпрозрахункових відособлених підрозділах споживчої кооперації.
- Облік виробництва сільськогосподарської продукції
- Методичні засади бухгалтерського обліку в установах Національного банку України
- Організаційно-методичне забезпечення аудиторської діяльності (на матеріалах аудиторських фірм західного регіону України).