- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Ферментна технологія модифікування жирів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2004
Артикул:
0404U002255 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів
- УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГІДРАТАЦІЇ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ФОСФОЛІПАЗ
- Технологія очистки соняшникової олії з використанням модифікованого адсорбенту на основі соняшникового лушпиння
- Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів
- Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності
- Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламідів жирних кислот амідуванням соняшникової олії
- Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів
- Удосконалення технології ферментативної переетерифікації жирів
- Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини
- ТЕХНОЛОГІЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ ЩОДО ОКИСНЮВАЛЬНОГО ПСУВАННЯ