- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Ферментна технологія модифікування жирів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2004
Артикул:
0404U002255 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів
- Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламідів жирних кислот амідуванням соняшникової олії
- Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів
- Технологія отримання моноацилгліцеринів амідуванням соняшникової олії
- Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв
- Технологія отримання моноацилгліцеринів амідуванням ріпакової олії
- Технологія переробки фосфоліпідів соняшникової олії
- Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів
- Технологія підготування насіння соняшнику із застосуванням дисперсних мінералів
- Підвищення ефективності технології переетерифікації жирів