- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2009
Артикул:
3409U002478 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків
- Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
- Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування.
- Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.
- Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій
- Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням
- Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів
- Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції