Ви є тут

Організаційно-економічний механізм активізації інноваційної діяльності підприємств (за матеріалами підприємств харчової промисловості Автономної Республіки Крим)

Автор: 
Єжакова Наталя Володимирівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U000143
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ПЕРЕЧЕНЬ УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ
ВСТУП
РОЗДІЛ ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ АКТИВІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
1. Інноваційна діяльність підприємств у контексті інноваційної
моделі розвитку економіки України.
1. Сутність і складові організаційно-економічного механізму
активізації інноваційної діяльності.
1. Методичні підходи до оцінки інноваційного потенціалу та
інноваційної активності підприємств
Висновки до
розділу 1
РОЗДІЛ АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ.
2. Аналіз інноваційної діяльності та її результатів на підприємствах харчової промисловості АРК.
2. Аналіз інноваційної активності підприємств ВАТ "Кримхліб" і
ВАТ "Криммолоко".
2. Фінансове забезпечення інноваційної діяльності підприємств
харчової промисловості
Висновки до
розділу 2.
РОЗДІЛ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ АКТИВІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АРК.
3. Напрями активізації інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості.
3. Удосконалення організаційних форм інноваційної діяльності
підприємств
3. Кластерна модель активізації інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості АРК
Висновки до
розділу 3.
ВИСНОВКИ.
ДОДАТКИ
СПИСОК