Ви є тут

Розвиток і ефективність виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу

Автор: 
Аранчій Дмитро Сергійович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U002882
129 грн
Додати в кошик

Вміст

З М І С Т
стор.
ВСТУП
РОЗДІЛ ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСОПРОДУКТІВ В РИНКОВИХ УМОВАХ
1.1. Сутність економічної ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі
1.2. Проблеми та тенденції розвитку м'ясопродуктового підкомплексу України
1.3. Методика оцінки ефективності функціонування підприємств м'ясопродуктового підкомплексу
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ СТАН І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ В М'ЯСОПРОДУКТОВОМУ ПІДКОМПЛЕКСІ РЕГІОНУ
2.1. Аналіз стану виробництва м'яса у Полтавській області
2.2. Ефективність функціонування м'ясопереробних підприємств
2.3. Оцінка ефективності виробництва продукції на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу регіону
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ ШЛЯХИ РИНКОВОГО РОЗВИТКУ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ М'ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
3.1. Формування ефективних стратегій виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу
3.2. Резерви зміцнення та розвитку кормової бази підприємств м'ясопродуктового підкомплексу
3.3. Розробка економічних взаємовідносин в інтегрованих формуваннях з виробництва, переробки і реалізації м'яса
Висновки до
розділу
ВИСНОВКИ
ДОДАТКИ
СПИСОК