- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Товарознавча оцінка антиоксидантних фітодобавок з натуральних прянощів та майонезів на їх основі
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U000147 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Формування асортименту та якості тканин для опорядження підприємств ресторанного господарства
- Генетична характеристика гіпоталамічного синдрому пубертатного періоду у хлопців
- Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням
- Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви
- Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
- Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
- Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини
- Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
- Формування споживних властивостей нових сирів типу чедер .
- Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності