Вы здесь

Оптимізація мінерального живлення та удобрення пивоварного ячменю в Правобережному Лісостепу України

Автор: 
Білєра Наталія Миколаївна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
3409U002815
99 грн
(320 руб)
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ БАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ ЗА ВИРОЩУВАННЯ ПИВОВАРНОГО ЯЧМЕНЮ (огляд літератури)1.1. Продовольча цінність ячменю1.2. Особливості живлення ячменю ярого та шляхи підвищення врожайності зерна1.3. Вплив добрив на показники родючості ґрунту та забезпечення рослин елементами живлення1.4. Вплив бактеризації насіння ячменю на його врожайність та якість
РОЗДІЛ УМОВИ ТА МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ2.1. Погодно-кліматичні умови проведення дослідження2.2. Агрохімічна характеристика ґрунту дослідної ділянки2.3. Методика проведення досліджень
РОЗДІЛ ВПЛИВ ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ НА ВМІСТ МАКРОЕЛЕМЕНТІВ В ЛУЧНО-ЧОРНОЗЕМНОМУ КАРБОНАТНОМУ ГРУНТІ3.1. Вміст мінерального азоту в ґрунті3.2. Вміст рухомого фосфору і обмінного калію в ґрунті
РОЗДІЛ ВПЛИВ ДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПОКАЗНИКИ РОСЛИН ЯЧМЕНЮ ЯРОГО4.1. Ріст рослин у висоту4.2. Кущистість та густота стояння рослин ячменю за різних умов мінерального живлення4.3. Накопичення сухої речовини в біомасі рослин
РОЗДІЛ ВПЛИВ ДОБРИВ НА ДИНАМІКУ НАКОПИЧЕННЯ МАКРОЕЛЕМЕНТІВ РОСЛИНАМИ ЯРОГО ЯЧМЕНЮ5.1. Вміст загального азоту в рослинах пивоварного ячменю та його винос врожаєм5.2. Вміст фосфору в рослинах ячменю ярого та його винос врожаєм5.3. Вміст калію в рослинах ячменю та його винос врожаєм
РОЗДІЛ ВПЛИВ ДОБРИВ НА ВРОЖАЙ ТА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО6.1. Вплив систематичного застосування добрив в сівозміні на врожайність ячменю ярого6.2. Вплив систематичного внесення добрив на показники якості пивоварного ячменю6.3. Вплив азотних добрив на врожайність пивоварного ячменю6.4. Вплив азотних добрив на показники якості пивоварного ячменю6.5. Структура врожаю ячменю ярого
РОЗДІЛ ВПЛИВ БАКТЕРІАЛЬНОГО ПРЕПАРАТУ ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ НА ПОКАЗНИКИ РОДЮЧОСТІ ГРУНТУ, ВРОЖАЙ ТА ЯКІСТЬ ПИВОВАРНОГО ЯЧМЕНЮ7.1. Вплив поліміксобактерину на родючість лучно-чорноземного карбонатного грунту7.2. Вплив застосування поліміксобактерину на фосфорний режим ґрунту7.3. Чисельність мікроорганізмів у лучно-чорноземному карбонатному ґрунті7.4.Вплив поліміксобактерину на накопичення рослинами ячменю ярого сухої речовини та макроелементів7.5. Вплив поліміксобактерину на врожайність та показники якості ячменю ярого
РОЗДІЛ ЕНЕРГЕТИЧНА, АГРОХІМІЧНА ТА ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОЩУВАННЯ ПИВОВАРНОГО ЯЧМЕНЮ НА ЛУЧНО-ЧОРНОЗЕМНОМУ КАРБОНАТНОМУ ГРУНТІ8.1. Енергетична оцінка вирощування ячменю ярого8.2. Агрохімічна оцінка внесення азотних добрив за вирощування ячменю ярого8.3. Економічна ефективність вирощування ячменю ярого8.4. Енергетична та економічна оцінка застосування поліміксобактерину на ячмені яромуВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАІЦЇ ВИРОБНИЦТВУДОДАТКИСПИСОК