Ви є тут

Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини

Автор: 
Євтушенко Олег Олександрович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U005222
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Стор.
ВСТУП
РОЗДІЛ АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Огляд нетрадиційних добавок
1.2. Значення ефіроолійних культур для людей і тварин
1.3. Характеристика ефіроолійних пряно-ароматних культур
1.4. Технологічні аспекти виробництва нетрадиційних добавок
1. Висновки по
розділу
РОЗДІЛ ОБ’ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1. Об’єкти досліджень
2.2. Методи досліджень
2.2.1. Дослідження органолептичних властивостей сировини
2.2.2. Дослідження фізичних властивостей сировини
2.2.3. Визначення хімічних показників якості сировини
2.2.4. Визначення показників якості гранул
2.2.5. Методика отримання водних розчинів
2.2.6. Методика проведення гранулювання кормових добавок
2.2.7. Дослідження процесу конвективного сушіння листової сировини
2.2.8. Методи визначення мікробіологічних показників сировини і гранул
2.2.9. Методика обробки експериментальних даних
2.3. Висновки по
розділу
РОЗДІЛ ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕФІРООЛІЙНИХ РОСЛИН
3.1. Дослідження органолептичних властивостей
3.2. Дослідження фізичних властивостей
3.3. Визначення хімічного складу ефіроолійних рослин
3.3.1. Визначення амінокислотного складу ефіроолійних рослин
3.3.2. Визначення мікро- та макроелементів ефіроолійних рослин
3.3.3. Визначення енергетичної цінності ефіроолійних рослин
3.4. Висновки по
розділу
РОЗДІЛ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК З
ЕФІРООЛІЙНОЮ СИРОВИНОЮ
4.1. Дослідження процесу подрібнення ефіроолійних рослин
4.1.1. Дослідження гранулометричного складу ефіроолійних рослин та висівок
4.1.2. Дослідження впливу характеру деформацій при подрібненні
4.1.3. Дослідження процесу подрібнення
4.2. Дослідження властивостей антисептичних та антиоксидантних водних розчинів
4.2.1. Дослідження кислотності та лужності водних розчинів
4.2.2. Дослідження швидкості нагрівання водних розчинів
4.3. Дослідження технологічних параметрів процесу гранулювання
4.3.1. Визначення технічних характеристик лабораторного преса-гранулятора
4.3.2. Дослідження впливу вологості висівок на якісні показники гранул
4.3.3. Визначення впливу середньозваженого розміру пшеничних висівок на якісні
показники гранул
4.3.4. Дослідження крихкості гранул, спресованих з різних фракцій однієї партії
пшеничних висівок
4.3.5. Дослідження впливу неподрібнених ефіроолійних рослин на крихкість гранул
4.3.6. Дослідження впливу суміші пшеничних і житніх висівок на крихкість гранул
4.3.7. Дослідження впливу зв’язуючих водних розчинів на крихкість висівок
пшеничних гранульованих
4.4. Висновки по
розділу
РОЗДІЛ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ З ВИКОРИСТАННЯМ
НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК
5.1. Визначення можливості використання сирої ефіроолійної рослинної сировини
при гранулюванні
5.1.1. Дослідження процесу сушіння ефіроолійної трав’яної сировини
5.1.2. Визначення оптимальної кількості введення сирої м’яти під час
гранулювання
5.2. Дослідження мікробіологічних показників
5.2.1. Визначення впливу ефіроолійних рослин під час зберігання гранул
5.2.2. Визначення впливу гранулювання на мікробіологічні показники
5.3. Удосконалення технології виробництва кормових сумішей з використанням
нетрадиційної сировини
5.4. Розрахунок рецептів комбікормів з введенням до їх складу ефіроолійної
сировини
5.5. Висновки по
розділу
ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ
СПИСОК