- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U002039 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами
- Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок
- Сек'юритизація активів на світових фінансових ринках
- Удосконалення технології виробництва комбікормів для домашніх тварин
- Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків
- Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини
- Удосконалення технології обробки стебел безнаркотичних конопель
- Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії
- Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами
- Удосконалення технології одержання короткого лляного волокна з відходів тіпання