- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U002039 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Взамозв'язок джерел фінансового забезпечення інвестиційної діяльності промислових підприємств
- Удосконалення технології здобного печива з начинкою
- Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей
- Удосконалення технології заварних пряників
- Ефективні механізми управління об'єктами соціальної інфраструктури промислових підприємств
- Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію
- Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
- Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
- Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої.
- Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини.