- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U002039 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технологічного процесу первинної обробки вороху льону-довгунця
- Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську.
- Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
- Удосконалення технології заварних пряників
- Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження.
- Розробка технологічного процесу виділення лубу конопель
- Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості
- Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери
- Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини
- Удосконалення технології збивних кондитерських виробів