- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U002039 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розвиток теорії і технології одержання модифікованих лляних волокон функціонального призначення
- Обґрунтування процесу обробки стрічки льону в технологіях отримання волокна
- Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі
- Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками.
- Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів
- Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур
- Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої.
- Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську.
- Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію
- Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини.