- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U002039 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей
- Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
- Удосконалення технології виробництва вітамінних кормових добавок.
- Розвиток наукових основ технологій первинної переробки волокон льону олійного
- Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами
- Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами
- Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів.
- Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
- Механізм оцінки інноваційного потенціалу промислового підприємства
- Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії