- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U002039 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами
- Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
- Удосконалення технології одержання трести шляхом формування шару лляної соломи в процесі розстилу
- Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту
- Удосконалення технології обробки стебел безнаркотичних конопель
- Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості
- Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої
- Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини
- Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків
- Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами