Ви є тут

Генетична природа ознаки "фасціація стебла" сої та її використання в селекції.

Автор: 
Слісарчук Микола Віталійович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U000419
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ, СИСТЕМАТИКА ТА ПОХОДЖЕННЯ СОЇ (огляд наукової літератури)1.1. Народногосподарське значення1.2. Систематика і походження культурної сої1.3. Біологічні особливості і ботанічна характеристика сої (із звичайним і фасційованим типом стебла)1.4. Генетико-селекційні дослідження
РОЗДІЛ УМОВИ, МАТЕРІАЛ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ2.1. Умови дослідження2.2. Матеріал2.3. Методи дослідження
РОЗДІЛ МІНЛИВІСТЬ І СТАБІЛЬНІСТЬ ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИХ ОЗНАК СОЇ ІЗ ЗВИЧАЙНИМ І ФАСЦІЙОВАНИМ ТИПОМ СТЕБЛА3.1. Тривалість періоду вегетації3.2. Морфологічні ознаки3.3. Елементи насіннєвої продуктивності3.3.1. Елементи насіннєвої продуктивності з рослини (кількість бобів з рослини, кількість насінин з рослини, маса насіння з рослини і маса насінин)3.3.2. Елементи насіннєвої продуктивності з верхівкової китиці (кількість бобів на верхівці і маса насіння з верхівкової китиці)
РОЗДІЛ МІНЛИВІСТЬ І УСПАДКУВАННЯ ПЕРІОДУ ВЕГЕТАЦІЇ ТА МОРФОЛОГІЧНИХ ОЗНАК ГІБРИДІВ СОЇ F І F ВІД СХРЕЩУВАННЯ ФОРМ З ФАСЦІЙОВАНИМ І НЕФАСЦІЙОВАНИМ ТИПОМ СТЕБЛА4.1. Період вегетації4.2. Висота рослини4.3. Висота прикріплення нижнього боба4.4. Маса рослини
РОЗДІЛ МІНЛИВІСТЬ І УСПАДКУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ НАСІННЕВОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ У ГІБРИДІВ СОЇ F І F ВІД СХРЕЩУВАННЯ ФОРМ З ФАСЦІЙОВАНИМ І НЕФАСЦІЙОВАНИМ СТЕБЛОМ5.1. Кількість насінин з рослини5.2. Кількість бобів з рослини5.3. Маса насіння з рослини5.4. Маса насінин
РОЗДІЛ УСПАДКУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ НАСІННЕВОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ВЕРХІВКОВОЇ КИТИЦІ У ГІБРИДІВ СОЇ F І F ВІД СХРЕЩУВАННЯ ФОРМ З ФАСЦІЙОВАНИМ І НЕФАСЦІЙОВАНИМ СТЕБЛОМ6.1. Кількість бобів на верхівці6.2. Кількість насінин в бобі6.3. Маса насіння з верхівкової китиці6.4. Тип верхівки стебла
РОЗДІЛ КОРЕЛЯЦІЙНІ ЗВ'ЯЗКИ І ХАРАКТЕРИСТИКА СТВОРЕНОГО НОВОГО ВИХІДНОГО МАТЕРІАЛУ СОЇ ТА ЙОГО ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ7.1. Кореляційні зв'язки між важливими господарськими ознаками у сої 7.2. Характеристика нового вихідного матеріалу сої7.2.1. Селекційна цінність отриманих результатів7.2.2. Кількісно-якісні характеристики відмітних потомств F7.3. Економічна ефективність отриманих форм з фасційованим типом стеблаВИСНОВКИПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ СЕЛЕКЦІЙНОЇ ПРАКТИКИДОДАТКИСПИСОК