- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2003
Артикул:
3403U003943 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Розробка технології консервування водяного горіха
- Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти.
- Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.
- Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
- Розробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі
- Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
- Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів